21.6.08

Outside

Out in the woods playing, finding traces of Marie Gayatris art. The playground in Slottsskogen, back home, browsing Hemnet, dreaming of a summer house like this old school (Skåne/Skurup/Kastlösa 142).


.....................................................................................................

5 comments:

Lisen said...

hihi, jag skulle kunna droppa en hemnetlänk var dag! hittade dock inte den där skolan, vilket län osv?

vi är uppe med tuppen här. bara för o åka o titta på drömhuset med D...*baaara titta bara tittaaaa* det kommer bli en jobbig hemfärd eftersom vi förmodligen inte kommer kunna köpat. Ska visa senare... Ha en skön semester nu! Var det än blir, spännande!

fine little day said...

Nämen fasen gick det inte att länka ändå?! Skåne/Skurup var det i alla fall, 635 000 kr. Lycka till med titten, det är bra att titta!

emma said...

åh. en gammal skola i skåne var vi ungefär SÅHÄR (..) nära att flytta in i förra sensommaren! det var dock en trerummare av typ sex st. inuti ett stort gammalt skolhus. så inte hela skolhuset. men görfint. synd på länken. men man kan använda fantasin, :) ha en treeeevlighets-semester!

lisen said...

vi bor i en gammal kyrka nu. som nu är 4 lghter .

ps. huse' va en dröm. attans va rätt jag gissade..

Charlotte Tollstén said...

Jag hittade skolan på hemnet. Ja, vem drömmer inte om en gammal skola på landet ibland!

Har en kompis som bor i Rydsgård som ligger rätt nära den där skolan. Hon lämnade Göteborg för ett litet hus hon hittade på hemnet och hon bor fortfarande kvar fem år senare.