5.2.09Favorite second hand sweaters. Use them a lot these cold days. Used one of them in this job too.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 comments:

Hanna Åberg said...

åh, den längst ner har jag också. i herrstorlek dessutom. så mysig!

fanja said...

they are lovely, I could do with one of these as well.. the styling of your work in the magazine is great x

www.sammyrose.blogg.se said...

Shit vad jag tycker att du är duktig. Ang. begagnade stickade tröjor: det är det jag letar mest efter second hand. Det finns så många och till så lågt pris. Idag har jag min favoritkofta på mig. tyvärr har jag förlorat en knapp.

Fine Little Day said...

Sammyrose, nämen tack, detsamma. Jag är dålig på att leta kläder till mig själv på second hand, de gånger jag köper något är om det råkar ligga nåt sjysst precis framför mig upphängt, utlagt framför mina fötter i princip, jag har sällan ro att leta. När det gäller barnkläder är det en helt annan sak, då kan jag ge mig tid att titta ordentligt.

flickanochtanten said...

oh, stickade tröjor.
ni som också letar. visst är det bästa när man hittar de som är hemstickade. då ökar pulsen och sprider värme i hela kroppen. idag har jag en hemstickad lite insvängd kofta. mönsterstickad för länge sen av någon annan tant. helt fantastiskt för 40 kronor. nästan så att man skäms.

Fin blogg du har.

Fine Little Day said...

flickanochtanten, javisst finns det mycket fina handgjorda saker man kan hitta för en spottstyver second hand. Håller verkligen med om att det är det handgjorda som är det mest intressanta!

Ciara said...

Ah these are so sweet.